lørdag 25. august 2012

Kos, nedtur og sprell!

Igår ble det til at jeg, Aurora, Andrea og Astrid gikk ut sammen om kvelden. Vi møttes på Puerta del Sol og spaserte litt rundt før vi satte oss ned på Plaza Mayor og drakk litt Sangria. Det var utrolig koselig og følte at vi ble litt bedre kjent! Vi var hjemme i ett-tiden og da var det rett i seng for å være klare for morgendagen.

Andrea og Aurora!
Astrid og meg :-)

Vi var altså i Toledo idag. Toledo er en liten by 70 km sør for Madrid og vi kom oss dit med høyhastighetstog som tok oss omtrent en halvtime. Nice. Guiden som var med oss var visst overhodet ingen guide, kun en ansatt hos GetReady, så han visste omtrent like mye om Toledo som vi gjorde. Vi gikk igrunn bare rundt og så på byen, var i en katedral og dro på et museum i en synagoge. Ikke eksepsjonelt interessant med andre ord. Fin nok by, men vi kunne kanskje hatt med oss en ordentlig guide?

Bra gjeng på tur!
Toledo

Fin liten spanjol!
Aldri, aldri sett denne jenta før.
Romkamerat Sofia!
Babes!
Ny lysekrone på rommet!
Ser du hva jeg ser?

Idag rundt middagsbordet var kun jeg og Pilar tilstede. Aurora og Andrea har forvillet seg et eller annet sted og kom ikke til middag, mens Sofia var lite pratsom av seg og gikk på rommet. Jeg ble sittende og prate med Pilar om alt mellom himmel og jord. Hun viste meg blant annet et fotoalbum og vi snakket om familien hennes. Var veldig hyggelig å få vite litt mer om henne!

Ikveld skal noen av oss utvekslingsjentene ut på byen. Det er ikke mye kult å være sytten på et sted med attenårs aldersgrenser, men slik er altså livet frem til sjette januar. Vi har forhørt oss litt med lokalbefolkningen og rådet som synes å gå igjen er; "kle dere utfordrende". Krysser heller fingrene for en hyggelig bouncer, gitt.

Sneiks!


2 kommentarer:

  1. Synd med den Toledoturen, da! Synes litt synd på han arme guiden med alle dere halvgale "utvekslingsjentene":-)
    Vi er hos Trygve og Mette, har overnattet og ligger fremdeles i senga. De leser også bloggen din jevnlig!
    Morra di sier"Ikke gjør som lokalbefolkningen sier!"

    SvarSlett
    Svar
    1. Å, ikke synes synd på guiden. Han STORkoste seg. Makan til frekkas.
      Så hyggelig, dere får hilse dem så masse om dere fortsatt er der!!
      Skype ikveld kl 20?

      Slett

Takk for kommentaren!